Метка: кабачок

Кабачок з горошком

Поки всі мають різноманітний секс з кабачками, я їх приготував на звичайній пательні за 15 хвилин. Все буде просто. Беремо два невеличких кабачка. Ріжемо кубиками півтора на півтора сантиметри. Обсмажуємо на пательні з олійкою 10 хвилин. Додаємо морожений, свіжий чи консервований зелений горошок. Солимо. Перчимо. Заливаємо вершками і прогріваємо ще хвилин кілька, доки вершки не […]

Кабачки «по корейські»

Всі, мабуть, куштували моркву по-корейськи. Годі й казати, що до корейців ця страва не має жодного стосунку, але вона смачна, і деякий час була досить незвичайна. Готується вона досить нескладно, та й інгредієнти прості і знайдуться, мабуть, геть на будь-якій кухні. Треба: часник, цибуля, гострий червоний перець, коріандр, цукор, сіль, рафінована рослинна олія та соєвий […]

Мариновані овочі

Я навіть не знаю, як це назвати: салат – не салат, гарнір – не гарнір, смажені овочі – теж не дуже підходить, але все по черзі. Беремо кабачок, перець тонкостінний, той, що інколи називають білозірка, баклажан, молоду цибулю, часник, петрушку та кріп. Кріп та петрушку подрібнюємо. Вичвлюємо туди часник. Солимо, перчимо. Солі треба брати чайну […]

Кабачки з горошком

Поки всі мають різноманітний секс з кабачками, я їх приготував на звичайній пательні за 15 хвилин. Все буде просто. Беремо два невеличких кабачка. Ріжемо кубиками півтора на півтора сантиметри. Обсмажуємо на пательні з олійкою 10 хвилин. Додаємо морожений, свіжий чи консервований зелений горошок. Солимо. Перчимо. Заливаємо вершками і прогріваємо ще хвилин кілька, доки вершки не […]

Кабачки під фєтою

Ви дивитеся на рецепти, які інколи надруковані на банках із продуктами? Ось і даремно. Дуже часто там описані дійсно досить правильні та смачні страви. Ось і сьогодні на баночці з фетою був знайдений рецепт, який я одразу й приготував. Рецепт не тільки простий, а дуже простий. Але, крім усіх інгредієнтів, треба мати духовку розігріту до […]

Кабачок під тхіною

Як почали запікати залишки кабачків, то будемо продовжувати. Сьогодні запечемо кабачок під тхіною. Хто не знає, тхіна, чи її ще називають тахіні, це перетертий кунжут. Самому терти його не треба, він зараз дуже часто продається в магазинах чи на базарі. Так ось, духовку розігріваємо до 250 градусів, невеличкий кабачок чи цукіні ріжемо вздовж та навпіл. […]

ОВОЩНЫЕ НУТОВЫЕ ОЛАДЬИ

Нутовая мука пока не кончилась, её вкус не разонравился, поэтому делаем овощные оладьи. Занятие не просто простое, а очень простое. Берём овощи, которые нравятся. У меня пара кабачков среднего размера, лук и болгарский перец. По пучку петрушки и кинзы. Специи – зира, кориандр, астафаида, кари, паприка. Всего по чайной ложке, паприку и кореандр по две. […]

Кабачок по румынски

Все простые блюда, как правило вкусны. Не является исключением и простенькие кабачки по румынски. Почему по румынски? Не знаю. Рецепт попал из интернета, перекопированный наверно сотню раз, поэтому первоисточника найти не получится. Я так думаю, что румынскость 😉 придает сочетание помидоров и брынзы, но это мое личное мнение, и боюсь, что оно может не иметь […]