Ви дивитеся на рецепти, які інколи надруковані на банках із продуктами? Ось і даремно. Дуже часто там описані дійсно досить правильні та смачні страви.
Ось і сьогодні на баночці з фетою був знайдений рецепт, який я одразу й приготував. Рецепт не тільки простий, а дуже простий. Але, крім усіх інгредієнтів, треба мати духовку розігріту до 250 градусів.
Інгредієнти нескладні: кабачок, сир фета, сметана, травичка, яку ви любите, олія, молотий чорний перчик.
Кабачок ріжемо на «таблетки» товщиною із сантиметр.
До фети додаємо трішки сметани і виделкою розминаємо. Туди ж подрібнені трави — я додав кріп, петрушку, цибульку. Ще раз перемішуємо.
Кабачки змащуємо олією, перчимо і на пергаменті відправляємо до духовки на 5 хвилин. Перевертаємо і — ще раз в духовку на 5 хвилин. Викладуємо зверху фету досить багато і знову в духовку на 5 хвилин.
Все. Гарна смачна страва готова. Смачного.