Гуляв по АТБ і побачив мариновані оливки, найпростіші — без кісточок, запаяні в прозорому пакеті. Може я й не звернув би на них уваги, але ціна зі знижкою мене просто вразила — 25 грн. Треба брати, вирішив я. Пройшовши трошки далі, побачив бринзу, теж з великою знижкою, і вирішив, що бринза та оливки — то разом, як брат і сестра. 🙂
Купив, прийшов додому і заходився робити з них легеньку закуску.
З оливок злив маринад, бринзу порізав шматочками трошечки більше за оливку, посипав сухою сумішшю італійських трав, вичавив зубчик часнику та залив все оливковою олією.
Перемішав, дав з півгодини настоятися, і як результат отримав запашну та смачну закуску за смішні гроші. 🙂
Смачного.
