Метка: кабачки

Салат із кабачків з фєтою

В пів ока побачив відюшку про салат з кабачків. В повному обсязі я його так і не подивився, але ідея сподобалася.Беремо молодий, невеличкий кабачок, їх зараз багато, та й ціна більш ніж демократична. Економікою розпускаємо на стрічки. Я середину, там де зерна не різав, подумав, що правильніше їх не чіпати, а ви як хочете. Робимо […]

Кабачки в вершковому соусі

Можна було б сказати б що це спагеті з кабачків, але ми до такого не дійдемо. Це кабачки в вершковому соусі. Саме складне в цьому рецепті, то знайти теркачку, щоб потерти кабачки наче то «морква по корейські». Але б мова зараз не про це. Будемо вважати, що кабачки ми вже тоненько потерли, або навіть порізали.Тепер […]

Сніданок з кабачків

Ну, по-перше, це смачно. По-друге, має багато клітковини та мало вуглеводів. І по-третє, ви ще таке не куштували. Беремо на дві порції. По пів добрих пучка кінзи, цибулі та кропу. Шість яєць. Пару маленьких кабачків. Ріжемо кабачки кругляками товщиною міліметрів з п’ять. На розігріту пательню ллємо трішки олії, викладуємо в один шар кабачки. Поки кабачки […]

Закуска з кабачків

Я навіть не знаю, як це назвати: салат — не салат, гарнір — не гарнір, смажені овочі — теж не дуже підходить, але все по черзі.Беремо кабачок, перець тонкостінний, той, що інколи називають білозірка, баклажан, молоду цибулю, часник, петрушку та кріп.Кріп та петрушку подрібнюємо. Вичвлюємо туди часник. Солимо, перчимо. Солі треба брати чайну ложку на […]

Мариновані кабачки

З чим-чим, а ось із кабачками зараз проблем немає. Їх досить на базарі, та й коштують вони вже копійки. При тому мінімум калорій та вуглеводів, а максимум клітковини та звичайної вологи.Тож їх можна смажити, тушити, робити з них рагу та маринувати. Ось останнім я сьогодні й займуся, добре що часу на це потрібно приблизно аж […]

Овочева гарнір-закуска

Ось такий гарнір, якщо гаряче, чи закуска, коли холодна. Але неважливо як назвати, важливо, що смачно, і як дехто скаже, що це краще ніж секс. Я з цим зовсім не згоден, але що таке просте на диво смачне — то є правда. Як правда й те, що вуглеводів в страві мінімум, але клітковини, навпаки, чималенько. […]

САЛАТ ИЗ КАБАЧКОВ

Есть у меня терочка для корейской морковки, купленная еще в темном советском прошлом за 3 р.70 коп. Что удивительно, до сих пор нормально режет, только пластик слегка пожелтел, что и не удивительно. Ну, разговор не о терке, хотя она является самым непосредственным участником в процессе приготовления салата. Салат мы будем готовить совершенно не сложный и […]

КАБАЧКИ МАРИНОВАННЫЕ В ТОМАТАХ

Как всегда летом хочется свежего и хрустящего. Выбор немаленький, тут и перцы, и баклажаны, и огурцы и молодая морковка, одним словом всего и не перечислишь. Вот и надо стараться, чтобы молодые овощи не надоели как можно дольше. А для этого и готовить их надо разнообразно. Сегодня мы будем мариновать кабачки. Для этой затеи надо три […]

МАРИНОВАННЫЕ КАБАЧКИ

Вот и почти прошел сезон кабачков. И как в шутку, в самом конце сезона попался рецепт маринованных кабачков. И ничего сложного, а тем не менее, чуть необычно, и очень вкусно. Прежде всего нам необходимы кабачки. Молоденькие, не толстые. В количестве 3 штуки. Еще понядобятся: столовая ложка меда, столовая ложка натертого хрена, столовая ложка зерен горчицы, […]

ПАКОРА

Вегетарианская пища! Что может быть лучше её. Только огромный кусок сочного мяса на открытом огне! Пожалуй, именно так не стоит начинать этот рецепт. К мясу он не имеет никакого отношения. Рецепт индийкий, мало того — ведический. Для него самое главное — иметь нутовую муку. Нутовая мука это перемолотый горох нут. Удовольствие более дорогое, чем обычная […]