Можна було б сказати б що це спагеті з кабачків, але ми до такого не дійдемо. Це кабачки в вершковому соусі. Саме складне в цьому рецепті, то знайти теркачку, щоб потерти кабачки наче то «морква по корейські». Але б мова зараз не про це. Будемо вважати, що кабачки ми вже тоненько потерли, або навіть порізали.
Тепер їх солимо і залишаемо хвилин на десять, щоб з них вийшла зайва волога. Віджимаємо кабачки — прямо рукою. Розігріваємо пательню з вершковим маслом, а щоб воно не підгорало, наливаємо ще трошки рослинної олії.
Висипаємо кабачки і на великому вогні смажимо їх кілька хвилин, поки не вийде з них залишки рідини і не стануть вони мякенькі.
Далі робимо вогонь геть слабенький, добавляємо чорний перець і якщо потрібно сіль і добавляємо вершки. Прогріваємо, поки вершки не стануть густими. Тут головне не дати вершкам закіпити. Вичвавлюємо зубчик часнику, ще раз перемішуємо і даємо настоятися пару хвилин.
Ось і все. Неймовірний та незвичайний гарнір готовий!
Смачного!