Ця сторінка зроблена в першу чергу для себе, щоб не забути, як готуються ті смаколики, які мені випала вдача приготувати. Я буду задоволений, якщо у когось виникне бажання приготувати, тому, що всі продукти, які згадуються в рецептах досить дешеві, та зазвичай доступні в наших магазинах та базарах. Головне, готуючи за рецептами з цієї сторінки ЛЮБИТИ те що виготуєте, відчувати щиру радість від того, що Ви робите. Якщо Ви не відчуваєте радість від того, що Ви знаходитеся на кухні - не треба дивуватися, що страва у Вас не вийде смачною. Бажаю всім нам миру, Перемоги, кохання та здоров'я. Андрій.
Что может бать проще макарон по флотски? А вот оказывается… Их можно приготовить, просто смешав отварное мясо с уже сваренными макаронами, можно пожарить отдельно фарш, на пример итальянского болоньеза, можно смешать макароны с тушенкой – тут особо радуются те, кто считает, что в море свежего мяса нету, и повара (коки по морскому) имеют доступ только к тушенке.
Мне кажется, что истина именно в том, как Вы его готовите. Я сегодня приготовил так: спассировал мелко порубанную луковичку, добавив немного сахарку. Бросил фарш (600 грамм комбинированного свинина+говядина) – обжарил, бросил перетертый на терку помидок, посолил, поперчил. Соеденил с макаронами сваренными «аль-денте». Прогрел вместе с соусом, и все.
При подаче посыпал зеленью.
Интересно, а как Вы готовите это блюдо?