Кабачки під фєтою

Ви дивитеся на рецепти, які інколи надруковані на банках із продуктами? Ось і даремно. Дуже часто там описані дійсно досить правильні та смачні страви.

Ось і сьогодні на баночці з фетою був знайдений рецепт, який я одразу й приготував. Рецепт не тільки простий, а дуже простий. Але, крім усіх інгредієнтів, треба мати духовку розігріту до 250 градусів. 🙂

Інгредієнти нескладні: кабачок, сир фета, сметана, травичка, яку ви любите, олія, молотий чорний перчик.

Кабачок ріжемо на «таблетки» товщиною із сантиметр.

До фети додаємо трішки сметани і виделкою розминаємо. Туди ж подрібнені трави — я додав кріп, петрушку, цибульку. Ще раз перемішуємо.

Кабачки змащуємо олією, перчимо і на пергаменті відправляємо до духовки на 5 хвилин. Перевертаємо і — ще раз в духовку на 5 хвилин. Викладуємо зверху фету досить багато і знову в духовку на 5 хвилин.

Все. Гарна смачна страва готова. Смачного. 🙂