Ось, те що треба. 10 хвилин і гарний сніданок готовий. І треба всього нічого — капуста, перець, зелена травичка, можна морквину. Із м’ясного — шинка. Капусту ріжемо тоненько не довгими смужками. Перець подрібнюємо дрібним кубіком. Зелень теж подрібнюємо. Морквину, якщо хочете натираєте на грубій теркачці. Шинку ріжемо поперек тоненько, а потім розміром 5 на 10 міліметрів. Все змішуємо. Солимо, перчимо. Якщо є бажання, можна добавити свіжого гострого перцю та зелену цибулю. Вбиваємо яйця. Ретельно перемішуємо. На пательню наливаємо трошки олії та столовою ложкою викладуємо оладки. Одна ложка — одна оладка. Смажимо на невеличкому вогні кілька хвилин з однієї сторони, кілька хвилин з іншої. Подається зі сметаною.
Пропорцій не пишу, бо очевидно — що більше любите, те більше добавляєте.
Смачного.