Оладки-фрітата

Ось, те що треба. 10 хвилин і гарний сніданок готовий. І треба всього нічого – капуста, перець, зелена травичка, можна морквину. Із м’ясного – шинка. Капусту ріжемо тоненько не довгими смужками. Перець подрібнюємо дрібним кубіком. Зелень теж подрібнюємо. Морквину, якщо хочете натираєте на грубій теркачці. Шинку ріжемо поперек тоненько, а потім розміром 5 на 10 міліметрів. Все змішуємо. Солимо, перчимо. Якщо є бажання, можна добавити свіжого гострого перцю та зелену цибулю. Вбиваємо яйця. Ретельно перемішуємо. На пательню наливаємо трошки олії та столовою ложкою викладуємо оладки. Одна ложка – одна оладка. Смажимо на невеличкому вогні кілька хвилин з однієї сторони, кілька хвилин з іншої. Подається зі сметаною.

Пропорцій не пишу, бо очевидно – що більше любите, те більше добавляєте. 

Смачного.

Обновлено: 02/22/2023 — 09:28