Несподівано зʼявилася в мене курка — ні, не жива, а заморожена. Курка була досить велика, але не домашня. Після роздумів, як би її приготувати, щоб особливо не заморочуватися, вирішив її потушкувати. Сказано — зроблено. Курку порізав по частинах, залишивши остов на бульон. Нагрів товстий чавунний казан, і на олії обсмажив з різних боків шматочки курки […]
Метка: курка
Пронзительное чахохбили
Потихеньку виходимо із локдауну, і життя суттєво прискорюється. Тому й на готування залишається все менше часу. А у друзів в Ізраїлі, взагалі, був важкий тиждень, коли життя майже по всій країні проходило від обстрілу до обстрілу, коли треба все кидати і бігти чи то в бомбосховище, чи в безпечну кімнату. Так ось все це наклало […]
Тушковані курячі шлунки
Тушковані курячі шлунки Як і планував, прокинувся раненько та на сніданок зтушкував курячі шлунки, які вчора купив. Дивно, але інколи в народі їх називають пупками. В дитинстві, коли ще жили в приватному будинку, бабуся тримала курей, і я маленький з усіх боків розглядав курку, намагаючись знайти деж у неї той пупок. Деякі гурмани згадували паштет […]
Курка карі
Курка карі.Колись не так давно, але ще до епохи коронавіруса, коли весь світ був доступним: бери квитки та мандруй, друзі привезли з азійських країн спецію карі. Було дуже приємно. Ясно, що зараз будь-яку спецію можна купити якщо не в магазині, то на базарі, але ця була особлива та автентична — зі своєї історичної батьківщини.Не довго […]