Ну, по-перше, це смачно. По-друге, має багато клітковини та мало вуглеводів. І по-третє, ви ще таке не куштували.
Беремо на дві порції.
По пів добрих пучка кінзи, цибулі та кропу. Шість яєць. Пару маленьких кабачків.
Ріжемо кабачки кругляками товщиною міліметрів з п’ять. На розігріту пательню ллємо трішки олії, викладуємо в один шар кабачки. Поки кабачки смажаться, робимо заливку, цибулю, кріп та кінзу подрібнюємо. Кінзу можна дрібнити разом зі стеблом, а у кропу стовбурки різати не треба, а тільки ніжні гілочки. Змішуємо з яйцями, солимо, перчимо.
Як кабачки засмажилися, перевертаємо їх і одразу заливаємо яйцями. Накриваємо кришкою та робимо вогонь найменшим. Стежимо: як середина буде майже тверденька, а це ми можемо побачити, трішечки поворухнувши пательню, сніданок можна вважати приготовленим.
Прикрашаємо, наприклад подрібненим гострим перцем.
Смачного.