Бита редиска

В цьому році чомусь куча дописів із битою редискою, що й не дивно, бо страва виходить досить смачненька, та готувати її легше легкого. Може бути як гарнір до мʼяса, так і закуска до чогось міцного або салат.

Беремо ввечері:

Редиску — 250 грамів;

Часник — 2 зубчики;

Петрушку або кріп — 3 чималенькі гілочки;

Духмяний перець — пʼять зернин ;

Сіль — 0,5 чайної ложки;

Смачненький оцет — 1 столова ложка;

Олію — 2 столові ложки.

Редиску миємо. Обрізаємо зелені хвостики, хвіст-корінь можна залишити.

Бʼємо редиску, але не сильно, так щоб вона трошки репнула.

Засипаємо в банку, додаємо інші інгредієнти. Банку гарно трясемо, щоб все перемішалося, і відправляємо до холодильника на ніч. А вранці отримуємо смачну і незвичайну страву — биту редиску.

Смачного! 🙂