Коул-слоу. Це так американці називають наш салат із капусти з майонезом. Чого так? Та біс його знає. Але досить смачно, бюджетно та карантинно.
Готувати його будемо з фіолетової капусти. Капусту ріжемо на 4 частини. Вирізаємо качанчик. Кожну чверть розділяємо на дві частини: внутрішню та зовнішню. Потім кожну з них поперек ріжемо тоненькою соломкою. Що тонше, то смачніше. Цибулю ріжемо теж тоненько півкільцями. Якщо любите моркву, то можна трішечки натерти на велику теркачку. Все трошки солимо, додаємо цукор та оцет. Перемішуємо делікатно і заправляємо майонезом. Ось наче і весь салат. Смачний та простий.
Скільки чого треба?
Капусти — кіло, цибулі — 200 грамів, моркви — як любите, сіль — на ваш смак, не забувши, що майонез теж солоний, цукор — 1 чайна ложка, оцет — 3 столові ложки.
Що вам сказати? Смачно. Можна подавати як салат, так і як гарнір