Ця сторінка зроблена в першу чергу для себе, щоб не забути, як готуються ті смаколики, які мені випала вдача приготувати. Я буду задоволений, якщо у когось виникне бажання приготувати, тому, що всі продукти, які згадуються в рецептах досить дешеві, та зазвичай доступні в наших магазинах та базарах. Головне, готуючи за рецептами з цієї сторінки ЛЮБИТИ те що виготуєте, відчувати щиру радість від того, що Ви робите. Якщо Ви не відчуваєте радість від того, що Ви знаходитеся на кухні - не треба дивуватися, що страва у Вас не вийде смачною. Бажаю всім нам миру, Перемоги, кохання та здоров'я. Андрій.
Попалась на базаре черная редька. Салат из нее получается очень интересный, полезный и можно даже сказать, что вкусный, не говоря уже про то, что более простого салата я не знаю. J
Итак, чистим редьку. Натираем на крупную терку. Отдельно делаем заправку – столовая ложка меда и три-четыре ложки нерафинированного, ароматного, лучше домашнего подсолнечного масла.
Заливаем заправкой натертую редьку, перемешиваем, выкладываем в салатницу и подаем на стол. Удивительное блюдо. Единственное предупреждение – салат желчегонный, поэтому, если у Вас проблемы с желчным пузырем, он Вам может и не подойти – обязательно надо проконсультироваться с доктором.