Салат капуста – авокдо

Хоч кацапи й псують життя, інколи їсти все одно хочеться. Тому сьогодні робимо смачненький салат із капусти, авокадо та горішків. В інтернеті він називається «Зелена богиня», то хай так і буде, нам його їсти, а не сперечатися. 

Беремо: 

  1. Півкіла капусти.
  2. Один авокадо. 
  3. Сто грамів смаженого кешью. 
  4. Половинку синьої цибулини. 
  5. Петрушку. 
  6. Півлимона.
  7. Оливкову олію. 
  8. Сіль.

Капусту дрібненько січемо, цибулю ріжемо тоненькими напівкільцями. Авокадо чистимо, трошки подрібнюємо і кидаємо в блендер. Листочки без стеблів з петрушки — в блендер. Горішки, оливкову олію, сік з лимона, сіль — також в блендер. Перебиваємо в однорідну масу. Змішуємо з капустою та цибулею, даємо хвилин пʼять настоятися і насолоджуємося незвичайною смакотою.

Смачного!

Обновлено: 11/27/2023 — 17:33