Ось, сьогодні поговоримо за курячі крильця. Хоча, чого за них говорити – їх їсти треба. Взагалі, продукт універсальний: і просто поїсти, і під пиво погризти, тим паче, що готуються вони дуже просто, а смак – неперевершений.
Починаємо. По-перше, ставимо духовку прогріватися до 180 град. Ділимо крильце на три частини. Найтонкішу відкладаємо вбік – готувати її сенсу особливого немає.
Беремо воду й солимо її з розрахунку: 1 чайна ложка солі на літр води. Води нам потрібно стільки, щоб покривала в каструлі крильця. Ставимо на найбільший вогонь і, як закипить, варимо 10 хвилин.
Зливаємо воду, посипаємо спеціями. Я особливо не заморочувався і використував заводську суміш “Для курки”. Додаємо пару столових ложок оливкової олії, перемішуємо, викладаємо на деко і запікаємо в духовці 30 хвилин.
Дістаємо і їмо, поки гарячі. Звісно, може й холодними вони не погані, але ще жодного разу не залишалися так, щоб перевірити.
Наливаємо пива і – будьмо!
Ось і все. Смачного.