Запечені курячі крильця

Ось, сьогодні поговоримо за курячі крильця. Хоча, чого за них говорити – їх їсти треба. 🙂 Взагалі, продукт універсальний: і просто поїсти, і під пиво погризти, тим паче, що готуються вони дуже просто, а смак – неперевершений.

Починаємо. По-перше, ставимо духовку прогріватися до 180 град. Ділимо крильце на три частини. Найтонкішу відкладаємо вбік – готувати її сенсу особливого немає.

Беремо воду й солимо її з розрахунку: 1 чайна ложка солі на літр води. Води нам потрібно стільки, щоб покривала в каструлі крильця. Ставимо на найбільший вогонь і, як закипить, варимо 10 хвилин.

Зливаємо воду, посипаємо спеціями. Я особливо не заморочувався і використував заводську суміш “Для курки”. Додаємо пару столових ложок оливкової олії, перемішуємо, викладаємо на деко і запікаємо в духовці 30 хвилин.

Дістаємо і їмо, поки гарячі. Звісно, може й холодними вони не погані, але ще жодного разу не залишалися так, щоб перевірити. 🙂

Наливаємо пива і – будьмо! 🙂

Ось і все. Смачного.

Обновлено: 02/21/2023 — 14:21