Сирний несолодкий пиріг

Сирний пиріг. 

 Пиріг не солодкий, проте дуже смачний і головне — геть не складний в приготуванні. Він складається з двох шарів різного сиру. 

Для початку вмикаємо прогріватися духовку на 190 градусів. 

Для нижнього шару беремо: 

домашній сир — 300 грамів, 

бринзу —  100 грамів, 

2 яйця, 

три столові ложки борошна (якщо без глютену, то можна кокосове або мигдалеве борошно), 

столову ложку меленої паприки, та якщо хочете гостренького — трошки червоного гострого перцю, 

трохи соди, 

сіль. 

Домашній сир та бринзу розминаємо виделкою, додаємо всі інші інгредієнти та блендером перебиваємо на однорідну масу. Викладаємо в змащену вершковим маслом форму. 

Для другого шару беремо: 

голандський сир — 500 грамів, 

три яйця.

 Сир натираємо на маленьку теркачку, додаємо яйця і перемішуємо. Викладаємо в форму на перший шар. 

Ставимо до духовки на 30-40 хвилин. 

Ось і все, пиріг готовий! Далі він має настоятися кілька годин. Подавати можна, як холодним, так і трошки підігрітим із присоленою сметаною. 

Сподіваюсь, вам сподобається. 

Смачного!

Обновлено: 05/27/2024 — 16:59