Баклажани під соусом Теріякі

Останні баклажани. Покваптеся! Ще треба буде соус теріякі (є в усіх магазинах), соєвий соус, олія та часник.

Духовку розігріваємо до 200 градусів. Теріякі розводимо із соєвим соусом, щоб було не дуже густе. Вичавлюємо часник. Синенькі ріжемо вздовж навпіл. У нас виходять два «човники». З боку розріза гострим ножем робимо решіточку до шкірки, але обережно, щоб її не прорізати. Заливаємо в розрізи соус та мастимо зверху. Відправляємо до духовки. Хвилин за 10 дістаємо і ще раз змащуємо залишками соусу, і тепер запікаємо до стану, коли баклажан стане досить м‘якенький.

Смачного. Не дякуйте! 🙂