Цвітна капуста в сметані

Досить часто виникає питання, що з’їсти зі шматком м’яса. І якщо влітку це просто: помідор, огірок, цибулька, трошки сиру та якоїсь травички, то взимку вже якось сумніше. Але, як варіант, в запасі є дуже проста, проте неймовірно смачна цвітна капуста. Ось із неї й зробимо щось на кшталт чи то салату, чи гарніру, чи може й самостійної страви. Треба нам буде три речі: цвітна капуста, зелена цибуля та сметана.

Капусту відварюємо чи то в воді, чи, як я, на пару до стану, щоб можна було пом’яти виделкою. Дістаємо і розминаємо. Не до гладкого пюре, але так, щоб відчувалося, що то не однорідна субстанція. Додаємо сметану та подрібнену зелену цибулю. Солимо, перчимо. Перемішуємо і куштуємо. Просто і смачно! А найголовніше, що швидко і ніякого пера з дупи сови не треба.

Смачного.