«Херингсхеккерле» — так називається німецький салат із посіченого оселедця. Складові досить прості і недорогі. Пара оселедців, червона цибулина, кисло-солодке яблуко, трійко маринованих (не солоних) огірків та кілька гілочок кропу і зеленої цибулі. Для заправки — грамів з двісті жирної сметани, та пів чайної ложки чорного меленого перцю.
Оселедця чистимо і ріжемо шматочками міліметрів із пять-вісім. Змішуємо з сметаною. Цибулю подрібнюємо дрібненько. Яблуко чистимо від шкірки та ріжемо кубиками міліметрів із п’ять. Огірочки так само.
Все перемішуємо і притрушуємо поверх кропом із зеленою цибулькою. Якщо ви естетичні гурмани, то зверху покладіть шматочок оселедця.
Смачного.