Кабачковий оладь

Знахідка для сезону кабачків. Нема такого клопоту як з звичайними оладками, а вийшло досить смачно.
Беремо пару невеличких молоденьких кабачка.
Натираємо на грубу теркачку. Залишаємо в стороні, щоб стекла зайва волога. Половину цибулини ріжемо навівкільцями і обсмажуємо на пательні на олії до ледь коричневого кольору.
Віджимаємо вологу з кабачків і відправляємо їх до цибулі. Смажимо на невеликому вогні поки залишки вологи не випаряться, а самі натерті кабачки не стануть мʼякими. На це піде хвилин з десять.
Беремо чотири яйця, вбиваємо їх до піалки, солимо, додаємо подрібнений кріп, пів чайної ложки розпушувача для тіста (можна й без нього), і перемішуємо.
До кабачків додаємо гарний шматок масла і зубчик вичавленого часнику.
Як масло потануло, виливаємо на пательню яйця, перемішуємо лопаткою, робимо вогонь трошки менше та накриваємо кришкою.
В сметану додаємо давлений часник, сіль, трошки кропу і якщо є бажання то майонез.
Як на пательні все трошки підніметься і стане тверденьким, знімаємо з вогню, ріжемо та подаємо з підготовленою нами сметаною.
Дуже смачно і ненапряжливо, особливо по такій спеці.
Сподіваюсь, Вам сподобається.
Смачного.