Що б ви не казали, а італійці — патріоти. Навіть салат їхній, капрезе, повторює кольори прапора: зелений, білий та червоний. Ось зараз його й приготую, він простий, незвичайний, корисний і смачний.
Що нам буде треба? Моцарела, помідор, базилік, трошки чорного меленого перцю, сіль, оливкова олія.
Помідор ріжемо товщиною міліметрів із п’ять, моцарелу трошки тонше. Базилік миємо і відриваємо кілька листків.
Помідор солимо і перчимо. Викладаємо на тарілку по черзі помідор, моцарелу, базилік. Викладаємо так, щоб з кожного шматочка виглядав той, що поклали раніше. Скроплюємо оливковою олією. І, як кажуть — вуаля — Капрезе на столі.
Смачного. І пам’ятайте, що геніальність в простоті.
![](https://and.ck.ua/wp-content/uploads/2023/02/214697322_230659865541722_2420198898509232673_n-1024x768.jpg)