Як би не хотілося цю страву назвати капуста по флотські, я цього робити не буду. Це просто капуста з м’ясним фаршем. Страва майже диєтична, в якій мінімум вуглеводів і максимум всього іншого. Що нам треба? Зрозуміло, фарш та капуста(бажано молода, але якщо немає, то й звичайна підійде. А ще трішки олії, часник, імбір та червоний перець. І яйце. Ой, майже забув соєвий соус.
Далі все просто.
На нагріту з олією пательню викладуємо фарш та обсмажуємо його, розбиваючи грудочки лопаткою. Капусту ріжемо стрічками міліметра три. Якщо капуста молода, то всю її, а якщо стара, то бажано тільки м’яку частину листочків.
Додаємо до м’яса. Імбір натираємо на теркачку, часник розчвалюємо, перець тоненько нарізаємо. Кидаємо на пательню до м’яса з капустою. Льемо трішечки соєвого соусу.
Пара хвилин, виключаємо вогонь і вбиваємо яйце. Ретельно перемішуємо.
Ось і все. Смачного!
Нажересто нереально. А діабетікі взагалі спасибі скажуть.