Мариновані помідори

Дуже нескладна страва, яку й салатом язик не повернеться назвати. Швидше це будуть мариновані помідори. Беремо м’ясисті ароматні помідори. Ріжемо їх поперек пластинами приблизно з п’ять міліметрів завтовшки. Робимо маринад. Зелену цибулю ріжемо тоненько. Заливаємо олією чи оливковою, чи соняшниковою — головне, щоб вона була нерафінована й запашна. Додаємо сіль, мелений чорний перець, гірчицю, трошки цукру, смачний оцет. Якщо є бажання, можна вичавити трошки часнику. Розкладаємо на тарілці різані томати і перемазуємо заправкою-маринадом. Можна навіть в кілька шарів. Даємо настоятися десь хвилин із двадцять.

Смачного.