Рагу з куркою

Ось що дратує в овочевому рагу — це відсутність м’яса, або хоча б курки. Але все в наших руках, тому сьогодні на обід майже овочеве рагу.

Беремо:

Два кабачка, три перчини, з десяток печериць, невеличку морквину, велику цибулину, три зубця часнику, 100 грамів сметани та до кілограма курячих стегенець. Зрозуміло, що треба олія, сіль, перець, набір спецій для курки та гострий червоний перець.

Готувати я буду в мультиварці. Цибулю, моркву, гриби миємо і не дрібно ріжемо. Ставимо мультиварку на смаження і смажимо це все на олії 10 хвилин. Кабачки та перці ріжемо шматками, по сантиметру-півтора. Додаємо в мультиварку. Солимо, перчимо, додаємо спеції для курки, сметану та півсклянки води. Ретельно перемішуємо, відсовуємо вбік і на вільне, за можливості, місце кладемо курку. Переставляємо режим на тушкування, а час на 60 хвилин. Даємо хвилин 20 настоятися. Все. Літня страва на обід готова.

Смачного.

Обновлено: 02/21/2023 — 15:02