Цього разу готувала кохана дружина, але результат був просто приголомшливий — оладки вийшли високі, ніжні, пухнасті й дуже смачні. Просто неможливо зупинитися, хочеться їсти ще і ще.
Починаємо готувати.
Беремо:
Борошно — 240 г.
Кефір — 250 мл.
Цукор — 2 ст.л.
Сіль — дрібка.
Сода — пів чайної ложки.
Яйце — 1 шт.
Кефір трошки підігріти, щоб почав розшаровуватися. Яйце перемішується із цукром і сіллю, вливається теплий кефір, перемішуючи, додається борошно. Наприкінці додається сода і вимішується.
Дати постояти хвилин 10, на поверхні тіста мають зʼявитися пухирці. Смажити на олії. Їсти, як любите: чи зі сметаною, чи зі сгущенкою, чи взагалі по-багатому, з нутелою. 😉 Смачного!
