Оладки

Цього разу готувала кохана дружина, але результат був просто приголомшливий — оладки вийшли високі, ніжні, пухнасті й дуже смачні. Просто неможливо зупинитися, хочеться їсти ще і ще. 

Починаємо готувати. 

Беремо: 

Борошно — 240 г. 

Кефір — 250 мл. 

Цукор — 2 ст.л. 

Сіль — дрібка.

Сода — пів чайної ложки. 

Яйце — 1 шт. 

Кефір трошки підігріти, щоб почав розшаровуватися. Яйце перемішується із цукром і сіллю, вливається теплий кефір, перемішуючи, додається борошно. Наприкінці додається сода і вимішується. 

Дати постояти хвилин 10, на поверхні тіста мають зʼявитися пухирці. Смажити на олії. Їсти, як любите: чи зі сметаною, чи зі сгущенкою, чи взагалі по-багатому, з нутелою. 😉 Смачного!

Обновлено: 03/07/2025 — 21:01