А чого немає м’яса, питають читачі. Ось ми трішечки виправимо цей недолік. Але виправимо наполовину. Будемо готувати сало. А що його готувати, скажете ви. А ось послухайте, якщо цікаво. З сала ми будемо готувати рулетики. Для цього нам нічого особливо і не потрібно. Сало, часник та трішки спецій на свій смак. Часник чистимо. Сало ріжемо великими шматками, солимо кам’яною сіллю і складаємо, перекладаючи часником, до каструлі. Каструлю ставимо до холодильника на три дні. Дістаємо сало, промиваємо від солі. Висушуємо паперовими рушниками. Ріжемо на дрібні частинки і перекручуємо, разом із часником, на м’ясорубці з дрібною сіткою. Все ретельно перемішуємо. Ставимо до холодильника десь на годину. Застеляємо харчовою плівкою дощечку. На неї кладемо грамів 300-400 нашого перемеленого сала, зверху знову плівку і скалкою розкатуємо до товщини міліметрів з вісім. Вирівнюємо з усіх боків. Ставимо на 5-10 хвилин до морозилки. Дістаємо. Знімаємо верхню плівку, притрушуємо улюбленою спецією, я використовував: на одну порцію чорний перець, а на другу — вуджену паприку. За допомогою нижньої плівки згортаємо сало в рулет. Якщо є бажання і залишилась спеція, притрусіть рулет зверху. Обертаємо плівкою і кладемо до холодильника. Як застигне — можна нарізати на шматочки і їсти.
Смачно. Тане в роті. 🙂