Шашлик з баклажанів

Доки не дуже пізно, доки ще є баклажани, готуємо шашлик з баклажанів в духовці.
Баклажан ріжемо поперек на “таблетки” товщиною два сантиметри. Перчимо, трішки солимо. Нанизуємо на дерев’яну шпажку по черзі: баклажан – бекон (грудинка), складений в кілька шарів. Збризкуємо олією.
Ставимо до духовки, розігрітої до 200 градусів на 20 хвилин. Пробуємо, якщо баклажани не дуже м’які, печемо далі. Що товщий баклажан, то довше буде запікатися.
Розтоплюємо вершкове масло. Вичавлюємо в нього зубець часнику та трішечки подрібненого гострого перцю. Прогріваємо. Поливаємо витягнутий з духовки шашлик. Їмо.
Смачного! 🙂