Спаржа з вершками

Беремо спаржу. Беремо вершки, беремо зубчик часнику. Беремо вершкове масло.

У спаржі відламуємо трошки знизу. Чистимо нижню частину стебла економкою. Якщо спаржа тоненька, то не чистимо.

Вершкове масло на пательню. Крапаємо трошки олії, щоб не пригоріло. Кидаємо часник. Обсмажуємо, доки не зазолотиться. Зверху спаржу. Накриваємо кришкою на 1 хвилину. Заливаємо жирними вершками. Солимо. Знову накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин.

Ось і все. Будемо сьогодні скупі на слова. Краще жувати, ніж розмовляти.

Смачного.

Обновлено: 02/21/2023 — 15:15