Весняний салат

Ось знову весна. Несподівано. Згадалися весняні подорожі до Криму, коли я туди тікав від алергії. І щоб особливо не заморочуватися з готовкою на сніданок, придумався дуже простий салатик. Зранку вискакував на базар, а в невеличких приморських селищах базар завжди поруч, та купляв помідор, огірок, перець, ялтинську синю цибулю, часник та свіжу бринзу.

Все це різав досить великими шматками (сантиметра по півтора), цибулю напівкільцями, часник дрібненько ножем. Заправляв простим оцтом та запашною олією. Звичайно, солив та перчив.

Були ж гарні, майже безтурботні часи. Зараз вже не так. Але згадки про цей салат залишилися й мало того, з мінімальними виправленнями це класичний грецький салат. 🙂

А які виправлення: сир фета, а не бринза, додати темних оливок, замість оцту – лимонний сік, а замість соняшникової — оливкова олія.

Ось наче і все. Салат простий, смачний, поживний, а що нам ще треба?

Смачного.