Суп з тєфтєлями

Не зважаючи на всякі модні локдауни інколи буває ліньки, тому на супчик витрачати багато часу якось шкода. Отже, приготую сьогодні супчик із тефтелями. Тефтелі я взяв магазинні, але ніхто не завадить зробити їх власноруч.

Ще треба цибулина, зубчик часнику, чайна ложка гірчиці, гострий перець, коктейльні помідори, макарони та зелена травичка.

Цибулину та часник чистимо, подрібнюємо та смажимо на вершковому маслі. Смажимо в саме тій кастрюльці, де й будемо варити суп. Додаємо порізані навпіл томати та порізаний чилі-перець. Ще трошки обсмажуємо. Додаємо воду та тефтелі, доводимо до кипіння, солимо і висипаємо макарони або локшину. Додаємо гірчицю. Варимо до готовності локшини, висипаємо подрібнену травичку, ще хвилинку даємо покипіти і відсталяємо хвилин на 15 в бік, щоб суп настоявся і всі смаки та аромати “розкрилися”.

Ось і все.

Коли подаємо – прикрашаємо зеленню та не завадить ложка густої сметани.

Смачного.

Обновлено: 02/21/2023 — 15:23