Запіканка з баклажанів

Поки ще на базарі є городні помідори та баклажани, треба робити запіканку. Запіканка дуже легка в готуванні, несподівано смачна та не потребує ніяких дорогих інгредієнтів. При цьому дуже смачно. Беремо пару середніх баклажанів, два помідора, пару зубців часника та 200 грамів солоненької бринзи. Бринзу тремо на теркачку, вичавлюємо до неї часник і ретельно перемішуємо. Баклажани миємо та ріжемо кружечками товщиною міліметрів із шість. Помідори ріжемо півкільцями. Беремо форму і викладаємо: баклажан/томат/бринза. Викладаємо не шарами, а якось так, наче під нахилом. Зверху посипаємо бринзою. Збризкуємо олією. Ставимо в духовку на 200 градусів на півгодини. Далі, якщо є верхній гриль та бажання, ставимо ще на кілька хвилин, щоб бринза запеклася.
Ось і вся запіканка. Смачно. Можна використовувати як гарнір, або як самостійну страву.
Смачного. 🙂