Несподівано зʼявилася в мене курка — ні, не жива, а заморожена. Курка була досить велика, але не домашня. Після роздумів, як би її приготувати, щоб особливо не заморочуватися, вирішив її потушкувати. Сказано — зроблено. Курку порізав по частинах, залишивши остов на бульон. Нагрів товстий чавунний казан, і на олії обсмажив з різних боків шматочки курки до золотистого кольору. Поки смажив, порізав півкілечками пару цибулин. Додав в казан, перемішав і ще трошки обсмажив. На це все в мене пішло хвилин 15. Залив окропом, посолив, додав чорного перцю і тушкував ще 15 хвилин під кришкою. Ось і весь рецепт. Що зручно за півгодини часу готується страва, яку можна, розігрівши, їсти кілька днів.
Смачного!