Залишилося трошки вершків від приготування сморчків, і вирішив я приготувати курячу печінку в вершках, тим більш, що курячий магазин поруч, а потрібна цибулина вдома також була.
Взяв печінку, промив її, перебрав, зрізавши білі чи то жилки, чи то жирок. Поставив грітися воду в каструлі. Тим часом почистив та подрібнив величеньку цибулину. Як вода закипіла — кидаю до каструлі з водою печінку, вимикаю газ та відміряю 10 хвилин.
Доки печінка буде готуватися ці 10 хвилин, на пательні на повільному вогні обсмажуємо цибулю до золотистого кольору. На це як раз і піде приблизно ті 10 хвилин. Виключаємо пательню, дістаємо з води печінку та відправляємо її до цибулі. Додаємо вершків. Солимо, перчимо, перемішуємо. Ось і все. Викладаємо на тарілочки, прикрашаємо, як фантазії вистачить (у мене ніяк:-)
Смачного!